Kerstmenu 2019

Kerstmenu 2019

Heeft u een allergie? Laat het ons weten.

 
 

4 gangen kerst keuze menu 39,95 p.p.

Gelieve alle keuzes minimaal 2 weken voor kerst door te geven.
Inloop 1ste en 2de kerstdag middag vanaf 12:30 avond vanaf 18:30.

 

Voorgerecht

 

Huisgemaakt pastrami van kalf geserveerd met gebrande paprika, krokant Livar spek, crème van eekhoorntjesbrood, muffin van olijf en ansjovis en een schuim van aardappel en truffel..

of

3 bereidingen van vis; salade van gekonfijte tonijn met zoetzure komkommer en een dillemayonaise, tartaar van zeebaars met een citrus vinaigrette, ijspegels, radijs, popcorn met een vleugje vadouvan en een crème van gebrande mais, gemarineerde crevettes met een salade van meloen en een klassieke whiskeysaus.

of

Carpaccio van geroosterde rode biet en pompoen, kruidensoesjes gevuld met jonge geitenkaas en vijgencompote, noten en een tarte tatin van sjalot en tijm.

 

Tussengerecht

 

Paddenstoelensoep met een vleugje truffel, pesto van rucola, pecannoten, kervel en een bladerdeeghoedje met fleur de sel en sesamzaad.

of

Wildbouillon uitgeserveerd over fijne groenten met een duxelles van paddenstoelen, verse kruiden en een siroop van rode port.

 

Hoofdgerecht

 

Hertenbiefstuk in combinatie met gestoofde wildzwijn procureur, wildgarnituur en een krachtige jus met rode port, kruidnagel en laurier.

of

Waardvarken medaillons omwikkeld met spek, saus van eekhoorntjesbrood, winterse groenten en roseval aardappel gevuld met een paddenstoelenduxelles en Parmezaanse kaas.

of

Hollandse kabeljauwfilet met een basilicumkorst, romige risotto met paddenstoelen en spinazie geserveerd met een romige kreeftenschuim.

of

Gevulde bolcourgette met couscous, feta, noten, spinazie, rozijnen en Parmezaanse kaas geserveerd met huisgemaakte dikke frieten van zoete aardappel en een kruidenmayonaise.

 

Nagerecht

 

Grand dessert van verschillende zoete lekkernijen

of

Kaasplateau met garnituren.