KERSTMIS DINER
5 GANGEN kerstMENU
******
VOORGERECHT
2 bereidingen van wild, rillette van wild aangemaakt met ui en peterselie en een pastrami van wild gemarineerd in mosterd, ui, knoflook en tijm. Het gerecht word begeleid door een compote van ui, kruidnagel en laurier, souvide gegaarde biet, truffel crème en rucola.
Of
3 bereidingen van zalm: Licht gegrilde zalm met grof zeezout, rillette van zalm aangemaakt met ui en citrus belegd met uitgesneden citrus partjes en een tartaar van verse zalm, granny smit appel. Het gerecht word begeleid door een crème van vadouvan, wakame en kaviaar van zalm.
Of
2 bereidingen van pompoen: Salsa van licht pittige pompoen en een tartaar van pompoen, begeleid door een gel van kokos en Sereh, oosters gemarineerde romanesco, gekaramellisseerde valdieu kaas en hazelnoten.
*****
SOEP
Soep van aardpeer en knolselderij uitgeserveerd over geplukte lengfilet en bosui.en een hoedje van bladerdeeg en fleur de sell.
Of
Wildbouillon uitgeserveerd over fijne groenten met paddenstoelen, verse kruiden en een siroop van rode port.
*****
TUSSENGERECHT
Verrassing van de chef
*****
HOOFDGERECHT
Duo van hertenbief en een stoofpotje van wild met een klassieke jus van kruidkoek. Daarbij serveren we rode kool, een mousseline van aardappel en krokante pastinaak.
Of
Duo van Hollandse kabeljauw en sousvide gegaarde wilde gamba met een foelie beurre blanc saus. Daarbij een lichte zuurkool en een mousseline van aardappel en krokante pastinaak.
Of
Duo van het Iberico varken, Iberico secreto en sucade geserveerd op een bedje van winterse groenten, gekonfijte truffel aardappel met een romige saus van eekhoorntjesbrood en truffel.
Of
Bol courgette gevuld met risotto op basis van cepes en pastinaak begeleid door een jus op basis van grana pedano kaas daarbij rucola en pecan noten.
*****
DESSERT
Grand dessert, verschillende bereidingen van lekkernijen op basis van chocolade en fruit.
Of
Kaasplateau met garnituren.
Heeft u een allergie? Laat het ons weten.
Menu: 59,50 p.p
Wijnarrangement: 29,50 p.p
*******
Liever thuis dineren tijdens de kerstdagen?