Restaurant

Restaurant

Welkom bij de Loft 23

Een uniek restaurant in één van de mooiste straatjes van de Venloosche binnenstad. Door onze prachtige locatie op de 1e verdieping van het oudste bankgebouw van Venlo staat u garant voor een unieke beleving.

De loft 23 eten & drinken staat bekend om Biologisch geteelde groenten, het unieke uitzicht op de oude binnenstad van Venlo maar vooral om haar hoogwaardige gerechten en correcte en gezellige bediening.

Ook is er bij De loft 23 aan de zakelijk gast gedacht. Al vanaf 40 personen kunt u het restaurant afhuren voor uw zakelijke bijeenkomst, lunch, borrel of diner.

 

Oftewel, tot snel bij De loft 23 eten & drinken!

 

Een verrassende avond genieten!

In ons restaurant werken we zonder menukaart. Iedere dag maken we een menu van vijf gerechten waarin we de mooiste seizoen producten verwerken, dus vers, van dichtbij en verantwoord.

Ondanks dat het menu voor u een verrassing is, kunt u natuurlijk aangeven wat u niet wilt eten. Of dat nu een enkel product is of zelfs volledig vegetarisch, wij verzorgen een smakelijk alternatief.

Omdat u niet weet wat u gaat eten, kan het lastig zijn om een wijnkeuze te maken. Gelukkig hebben wij daar alvast over nagedacht, wij schenken bij ieder gerecht een passende wijn.

”De producten waarmee wij werken worden met zorg geselecteerd en met liefde bereid”.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij de loft 23 kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via onderstaande contactgegevens.

 

Wij wensen u een smakelijk en aangenaam verblijf!

 

Liever thuis genieten? kijk dan eens op http://www.highwinebox.nl