agenda

Agenda

Zondag 9 oktober:

OpHap, een culinaire wandeling door 5 verschillende restaurants

 

Donderdag 14 en vrijdag 15 oktober:

Deze dagen zijn wij de gehele dag afgehuurd door verschillende bedrijven. We beginnen met ontvangst in combinatie met onze foodtruck in de binnenstad en begeleiden onze gasten aansluitend naar De loft 23 voor een culinair 7 gangen diner.
( De loft 23 of onze foodtruck ook eens geheel voor u zelf? Neem gerust contact met ons op)

 

Iedere zaterdag morgen op de Venloosche markt:

De foodtruck bekend van onder meer “CHEF op de weg” staat iedere zaterdag van 8:00 uur tot 14:00 met heerlijke verse pinxtos op het Nolensplein. Deze zijn zowel voor thuis ( koud ) als warm te bestellen.

 

Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 November:

De loft 23 viert haar 5 jarig bestaan met de volgende editie van ons 23 gangen menu. Op vrijdag en zaterdag is de inloop om 18:00 uur en starten we om 18:30 en op zondag is de inloop om 14:30 uur en starten we om 15:00 uur.
We serveren 23 gangen met voor de liefhebber een bijpassende wijnreis door verschillende gebieden van de wereld alle van een wijnleverancier waar we door de jaren heen zaken mee hebben gedaan.

 

Maandag 21 en dinsdag 22 november:

“CHEF op de weg” Deze maandag en dinsdag staat ons arsenaal aan foodtrucks op meerder bedrijven terreinen met 5 gangen walking dinner, pizza’s uit onze houtovens en verse pinxtos.
(Op locatie serveren wij: 3/4/5 gangen diner, Pizza’s uit onze houtgestookte oven en verse pinxtos. Ook eens kennis maken met “CHEF op de weg”? neem gerust contact met ons op )

 

Kerst 2022:

Tijdens de kerstdagen serveren wij een 5 gangen keuze menu. Zowel bij De loft 23 als ook bij u thuis via www.highwinebox.nl. Wees er snel bij want VOL=VOL. Voor de keuzemenu’s kunt u het bedienend personeel bij De loft 23 vragen. Onze menu’s voor thuis zijn vanaf 1-11 te bestellen via www.highwinebox.nl kijk hiervoor bij de thema boxen.
Vergeet ook zeker onze oudejaarsdag borrel box niet!

 

www.deloft23.nlinfo@deloft23.nl – 0773746286